Onze werkwijze

Hier kunt u zien hoe wij uitgebreid te werk gaan.

  1. De auto wordt allereerst zeer grondig handmatig gewassen!
  2. De auto wordt, indien nodig, handmatig gepolijst m.b.v. 3 soorten polijstpasta.
  3. Het vuil van de motor wordt verwijderd met behulp van een milieuvriendelijk en afbreekbaar ontvettingsmiddel en een hogedrukspuit. Ook wordt het gehele motorcompartiment ontvet en behandeld! Daarna wordt een beschermlaagje aangebracht.
  4. De kunststof oppervlakken van het interieur kunnen met of zonder siliconen worden behandeld. Dit middel verfraait en beschermt het interieur. Alles ziet er dan weer fris en glanzend uit. Na afloop van de behandeling brengen we standaard een gratis interieurverfrisser aan!
  5. De kofferbak wordt met een zuurvrije interieurreiniger behandeld welke ook hier geen ongewenste geuren en vochtplekken achterlaat. Uiteraard ondergaan ook de reservewielbak en het reservewiel + boordgereedschap een grondige schoonmaakbeurt.
  6. Het exterieur van de auto wordt waar nodig eerst gepolijst met de polijstmachine (m.b.v. 3 soorten polijstpasta) waardoor krassen worden verwijderd. Hierna wordt de lak behandeld met Riwax pantserwax! Het resultaat is verbluffend! Uw auto glanst als nooit tevoren en oogt weer als nieuw!
  7. De velgen worden grondig met behulp van een hogedrukreiniger en een non-alkalische velgencleaner gereinigd. Ook de ingevreten en agressieve slijpseldelen van de remblokken worden zodoende verwijderd. De banden worden naderhand met zogenaamde tyre-vinyl behandeld en ogen weer glanzend zwart en als nieuw!
  8. De lederen bekleding wordt met een speciaal onderhoudsmiddel gereinigd en behandeld met een hoogwaardige lederreiniger, welke het leder beschermt en versoepelt. Ook zittingen en hemel worden behandeld met een zuurvrije interieurreiniger. Dit middel veroorzaakt geen ongewenste geuren noch vochtplekken.
  9. De sponningen en portieren worden gereinigd en behandeld met een milieuvriendelijk ontvettingsmiddel en daarna behandeld met hoogglansspray!

Extra behandelingen

Extra behandelingen zijn tegen een meerprijs mogelijk. Wij kunnen u bijvoorbeeld het volgende aanbieden: WaxGuard is een hoogwaardig lakbeschermingsproduct, gebaseerd op nano-techniek, met garantie. Nadat de auto een WaxGuard behandeling heeft ondergaan is een langdurige beschermlaag gegarandeerd. De lakverzegeling is zowel voor nieuwe als voor gebruikte auto’s geschikt. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Bloemendal Car Cleaning

Rijssenseweg 8a (Avia tankstation)
​7468 AC Enter
​T. 06 53658188
​Email: info@bloemendalcarcleaning.nl

K.v.K. Enschede 06065191
BTW nummer NL8001.96.697.B.01
Bankrekeningnummer NL63ABNA0465401740