Ozon geurbehandeling

Een ozonbehandeling is een absolute doorbraak in geurverwijdering in auto’s. Het is de definitieve oplossing om geuren af te breken in de auto die zich tot diep in de bekleding genesteld hebben. Zelfs na jaren.

Om optimale service te verlenen, heb ik onlangs geïnvesteerd in een kwalitatief hoogwaardig ozon-apparaat, new generation. Geuren van sigaretten, sigaren, wagenziekte, huisdieren, alcohol, urine of gemorste levensmiddelen kunnen uw interieur en uw humeur grondig verpesten. Blijft u daarmee rondrijden? Dat kan wel, maar hoeft niet. Voor euro 59,50 inclusief BTW ruikt uw auto weer fabrieksnieuw-fris! Blijvend, wel te verstaan.

Een behandeling duurt minimaal 6 uren! Bel me gerust voor meer informatie. Groet Jasper Bloemendal.

Blijvende geurverwijdering m.b.v. ozon

Bij het verwijderen van geurtjes in auto’s gebruikt Bloemendal Car Cleaning apparatuur die gebruik maakt van de specifieke eigenschappen van ozon. De frisheid in de lucht na een onweersbui is te danken aan het ozon dat bij de bliksem vrijkomt.

Wat is Ozon?

Ozon werd in 1840 door Christian Frederic Schönbein ontdekt die bij het experimenteren met elektrische vonken en elektrolyse een eigenaardige geur opmerkte. Hij noemde deze geur naar het Griekse woord Ozein (betekenis: onaangenaam ruiken)

Ozon werd vaak – in de lijn van zijn chemische structuur – als “geactiveerd zuurstof” omschreven. Het ozonmolecuul O3 is met zijn 3 zuurstofmoleculen onstabiel, en vormt zich snel naar zuurstof O2. Terwijl dit proces zich voltrekt worden alle micro-organismen – waaronder o.a. bacteriën, virussen, schimmels – waarmee het ozon in contact komt, vernietigd.

Bloemendal Car Cleaning

Rijssenseweg 8a (Avia tankstation)
​7468 AC Enter
​T. 06 53658188
​Email: info@bloemendalcarcleaning.nl

K.v.K. Enschede 06065191
BTW nummer NL8001.96.697.B.01
Bankrekeningnummer NL63ABNA0465401740