Auto poetsen en Car Cleaning

Auto poetsen of Car cleaning? Bij Bloemendal Car Cleaning uit Twente bent u aan het juiste adres. Als Car Cleaning bedrijf in Twente hebben wij een grote passie voor auto’s poetsen. Het poetsen van uw eigen auto kan veel tijd in beslag nemen en vaak ziet u na het auto poetsen dat de auto nog steeds vuil bevat. Daarom raden wij het u aan om uw auto te laten poetsen bij ons professionele autopoetsbedrijf Bloemendal Car Cleaning.

Waarom uw auto poetsen bij Bloemendal Car Cleaning?

Bij Bloemendal Car Cleaning beschikken wij over een team dat bestaat uit echte professionals. Eenauto poetsen kan iedereen, maar wij beschikken zelf over een grote passie, deskundigheid en ervaring, waardoor wij u kunnen garanderen dat uw auto na het poetsen weer helemaal herboren is.
Kiest u voor Bloemendal Car Cleaning dan kiest u voor kwaliteit, en weet u zeker dat uw auto langer mooi blijft en beter beschermd is. Dus langer zijn waarde behoudt.

Niet alleen auto poetsen

Het Car Cleaning team houdt zich niet alleen bezig met auto auto’s poetsen. Ons Car Cleaning team heeft namelijk ook de mogelijkheid om bussen, bestelwagens, caravans, oldtimers, motoren, boten en andere rij- en vaartuigen te poetsen, te polijsten en te beschermen.

Interesse in auto poetsen en Car Cleaning?

Wij zijn u graag van dienst!

Bloemendal Car Cleaning

Rijssenseweg 8a (Avia tankstation)
​7468 AC Enter
​T. 06 53658188
​Email: info@bloemendalcarcleaning.nl

K.v.K. Enschede 06065191
BTW nummer NL8001.96.697.B.01
Bankrekeningnummer NL63ABNA0465401740