Auto ozonbehandeling

Auto ozonbehandeling? Bloemendal Car Cleaning beschikt over een team van professionals dat zich wekelijks bezighoudt met auto ozonbehandelingen.

Wat is een auto ozonbehandeling

Er zijn verschillende methodes om nare geurtjes in de auto te verdoezelen. Echter zijn deze methodes maar tijdelijk waardoor de nare geurtjes al snel weer terugkomen. Er zijn verschillende methodes die u zelf kunt toepassen om de hondengeur in uw auto te verwijderen. Echter zijn deze methodes vaak maar tijdelijk waardoor bijvoorbeeld de rooklucht in de auto vaak snel weer terugkomt.

Bij de ozonbehandeling wordt er terwijl de motor van uw auto draait en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging produceert de generator gedurende een bepaalde tijd continu ozon, die zich door de gehele auto verspreidt, en bovendien desinfecterend werkt.

De auto ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacteriën zijn vernietigd. Een rooklucht, dierengeur, transpiratiegeur of hondengeur zijn dan voorgoed verleden tijd.

Diensten voor auto ozonbehandeling

Interesse in auto ozonbehandeling?

Wij zijn u graag van dienst!

Bloemendal Car Cleaning

Rijssenseweg 8a (Avia tankstation)
​7468 AC Enter
​T. 06 53658188
​Email: info@bloemendalcarcleaning.nl

K.v.K. Enschede 06065191
BTW nummer NL8001.96.697.B.01
Bankrekeningnummer NL63ABNA0465401740